Кількість
|
Вартість
|
||
|
Гречка з індичкою
З гордістю виготовлено в Україні методом сублімації та інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.
Склад: пластівці гречані (76%), філе індиче варене сублімоване (10%) , овочі тушковані сублімовані: цибуля, морква (8%), сіль, перець чорний.
Уяви собі запашну гречку, щедро приправлену соковитим м’ясом, що манить своїм запахом. Кожна нова ложка пробуджує апетит, захоплює, примушуючи повертатися за новою порцією. Тепер змінимо декорації: ти в наметі серед гір, оточений ранковою прохолодою, а твої руки обігріває термопакет з тією самою ароматною гречкою. Смак залишається незмінним, але відчуття... вони стають набагато більш інтенсивними та яскравими. Тепер кожна пригодницька подорож у гори сяє новими барвами завдяки цій чудовій гречаній каші з м’ясом індички — втіленням ідеального туристичного обіду, яке впізнається з першого ковтка.
Упізнається з першої ж ложки!
Метод приготування: відкрити пакет, дістати поглинач, залити страву окропом до рівня 3 на лінійці всередині, ретельно перемішати, закрити замок на пакеті та зачекати протягом 10 хвилин. За бажанням долити окріп. Не панікувати, якщо “пощастило” спробувати поглинач на смак, це абсолютно безпечно.
Термін придатності: 2 роки